Erikoisruoat koiralle ja kissalle

Erikoisruoat koiralle ja kissalle

Hyvä ravitsemus on terveen elämän perusta

Koiran ja kissan terveyden ylläpidon yksi tärkeimmistä asioista on hyvä ravitsemus. Koira ja kissa tarvitsevat sopivasti energiaa ja vettä sekä riittävästi suojaravintoaineita pysyäkseen terveenä. Lemmikit kykenevät elämään huonommallakin ravinnolla, mutta niiden tarpeille riittämätön ruokavalio altistaa ne sairauksille.

Erikoisruokavaliot

Koiran ja kissan ravitsemukselliset tarpeet voivat muuttua sairastumisen myötä.

Sairauden aikana ruokavaliolla pyritään tukemaan elimistön toimintaa ja huomioimaan mahdolliset sairaudesta johtuvat ravitsemukselliset erityistarpeet. Sairauden aikana käytetyllä "erityisruokavaliolla" tarkoitetaan lainsäädännöllisesti rehuja, jotka voivat tyydyttää jonkin erityisen ravitsemuksellisen tarkoituksen tietyn koostumuksensa tai valmistusmenetelmänsä vuoksi ja ne eroavat siten selvästi tavanomaisista rehuista.

Ruokavaliossa yhdistyvät lemmikin tarpeet ja omistajan valinnat

Koiran ja kissan tarpeisiin perustuvan ruokinnan toteutukseen on useita vaihtoehtoja ja vain kokeilemalla löytyy vaihtoehto, joka sopii lemmikille ja on lisäksi omistajalle helppo ja järkevästi toteutettavissa.

Ruokavalio on mahdollista toteuttaa teollisilla ruuilla, kotiruualla, raakaruualla tai näiden yhdistelmillä. Huomioithan, että ruuan sopivuus lemmikille on aina yksilöllistä. Ruokintatavasta riippumatta vaihtoehtoja on monia, joista kokeilemalla löytää omalle lemmikille sopivimman.

Varaa ja nouda erikoisruokasi eläinlääkäriaseman ja verkkokaupan myymälästä

Klinikallamme on kattava valikoima koirien ja kissojen erikoisruokia eri valmistajilta. Mikäli lemmikilläsi on säännöllisessä käytössä jokin tietty ruoka, niin kuulemme asiasta mielellämme, jotta osaamme pitää varastossa riittävästi lemmikillesi sopivaa ruokaa. Halutessasi meidän on mahdollista varata nimelläsi ruokaa odottamaan noutoa. Ruuan varaaminen onnistuu eläinlääkärikäynin yhteydessä, soittamalla ajanvarausnumeroomme (013 223 262) tai laittamalla sähköpostia klinikalle (kivuton@kivuton.fi). Myymälän osoite on Reijolantie 1, 80330 Reijola, Joensuu.

Verkkokaupastamme löytyy erikoisruokien lisäksi laaja valikoima koirien päivittäisruokia.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.