Verkkokauppa Kivuton kanta-asiakasedut

Jos haluat Kivuton verkkokaupan kanta-asiakkaaksi, Sinun täytyy vain rekisteröityä.

Eli rekisteröitymällä Sinusta tulee kanta-asiakas.

Kanta-asiakkaana eli rekisteröityneenä tekemäsi ostot kasvattavat omalle tilille 500 euron ostorajaa, jonka jälkeen saat -5% alennuskoodin sähköpostiisi. Voit seurata 500 euron rajan täyttymistä omasta tilistä.

Voit käyttää tämän alennuskoodin milloin vain, jolloin saat ostamiesi tuotteiden yhteishinnasta -5% alennuksen. Eli mitä enemmän ostat sitä enemmän säästät.

Jos Sinulla on mitään kysyttävää Kivuton kanta-asiakkuuteen liittyen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 0440 223 517 tai sähköpostilla tilaus@kivuton.fi

Kirjaudu sisään ja arvostele tuote.
15.11.2018
Kissan painonhallinta erikoisruoka specific weight reduction , for all cats ages, märkää ruoka ei jostain syystä ollenkaan kelpaa tämän ostoksen yhteydessä, ennen se oli herkkuruokaa, mistä voi johtua ? Kissa ei syö sitä.....
En suosittele


19.10.2018
Viimeksi saamani lähetyksen yhteydessä ei ollut alennuskoodia seuraavaa tilausta varten, kuten aiemmissa lähetyksissä.
En suosittele


07.10.2018
Suosittelen


20.09.2018
Nopea palvelu ja hyvin pakattu. Homma toimii hienosti.
Suosittelen


02.09.2018
Hei!
Miksi ei enää ole missään saatavilla allergiselle kissalleni Hill`sin Hypoallergenic Treats Makupaloja? Olen ennen saanut niitä netistä ostamalla ja nyt ne loppuivat kissaltani jolla on jo ollut pennusta lähtien hypoallerginen ruoka ja myöhemmin eläinlääkärin antama atobica vet allergialääke. Näitä samoja makupaloja on saatavilla korille mutta ei enää mistään löydy kissoille. Voika noita koirille tarkoitettuja Hillsin hypoallrgisia makupaloja antaa allergiselle kissalleni? Samoin on ongelma märkäruuan kanssa. kuiva raksuja kyllä löytyy mutta ei samaista kosteaa kastikeruokaa .Kissani on syönyt koko ikänsä Royal Canin Feline Hypoallergenic kuivaruokaa.
Terveisin 3 kissan omistaja
Suosittelen