TOIMITUSAIKA YLEENSÄ NOIN 1-6 PÄIVÄÄ. TILAUSTUOTTEIDEN TOIMITUSAIKA 7-14 PÄIVÄÄ

YLI 100 EURON TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA

VOIT TILATA MYÖS PUHELIMITSE POSTIENNAKOLLA (5,9 EUR LISÄ) NUMEROSTA 044 700 7077

OSTAMINEN EI EDELLYTÄ KIRJAUTUMISTA

ILMAINEN PALAUTUS TAI VAIHTO


Verkkopalvelun ja verkkokaupan omistaa Verkkokauppa Kivuton Oy (2784557-2) . Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille. Alaikäisille yksityishenkilöille myymme huoltajan suostumuksella. Pidätämme tapauskohtaisesti oikeuden olla toimittamatta tuotteita jälleenmyyjille.

Yrityksiä pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla, jolloin voimme sopia yrityshinnoittelusta ja yrityslaskutuksesta.


TOIMITUSEHDOT SUOMEEN LYHYESTI

Toimituskulut Suomeen - HUOM! Yli 100 euron tilaukset ilman toimituskuluja

Kirje - 4,90 EUR 

Paketti postiin

Kaikki paketit - 5,90 EUR

Postiennakkolisä - 5,90 EUR

SmartPOST-paketti - 5,90 EUR

Postin kotiinkuljetus*  - 9,90 EUR 

Matkahuolto lähellä paketti - 5,90 EUR

Nouto myymälästä 0

* Kotiinkuljetus Itella Express Flex-palveluna: Pienemmät lähetykset toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Suurin osa tuotteista postitetaan jo tilauspäivänä tai viimeisetään seuraana päivänä. Tilaustuotteetkin pystymme usein toimittamaan saman viikon aikana.

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kansainvälisiä toimituksia emme toistaiseksi vielä tee.

Toimitustavat ovat: Itellan postipaketti, Itellan SmartPOST-palvelu tai Itellan kotiinkuljetus.

Mikäli jotakin tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen.

Sinulla on 14 päivää aikaa tehdä ostopäätös. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on sinulle maksutonta.

Näin palautat tai vaihdat tuotteen:

1. Täytä palautuslomake huolellisesti ja laita se palautettavan paketin sisälle

2. Täytä asiakaspalautuskortti postissa

3. Palautusosoite: Verkkokauppa Kivuton, Jukolankatu 18, 80160 Joensuu 

4. Pyydä postista kuitti palautuksesta

Virheellisiä tuotteita tai toimituksia koskevat reklamaatiot tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen tilaus@kivuton.fi tai puhelimitse numeroon 044 700 7077 arkisin klo 8-16.Maksutavat

Luottokortit: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard and Debit MasterCard payment cards.

PayPal

Toimitus

Suurin osa tuotteista postitetaan jo tilauspäivänä tai viimeisetään seuraana päivänä.YKSITYISKOHTAISET TOIMITUSEHDOT

Seuraavia ehtoja sovelletaan Verkkokauppa Kivuton Oy:n ja sen asiakkaiden internetin kautta tapahtuvassa kaupankäynnissä (verkkokauppa).

Verkkokauppa Kivuton Oy:llä on oikeus muuttaa yksipuolisesti näitä yleisiä toimitusehtoja. Yhtiöllä ei kuitenkaan ole oikeutta yksipuolisesti muuttaa jo tilaamiesi tuotteiden toimitusehtoja. Jokaisen tilauksen yhteydessä sitoudut kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

1. Asiointi

Verkkokaupastamme tilaaminen ei edellytä asiakkaaksi rekisteröitymistä.

Tilauksen käsitteleminen ja toimittaminen edellyttävät nimen, osoitetietojen, puhelinnumeron sekä sähköpostisoitteen ilmoittamista.

Tilauksen yhteydessä annetut henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme asiakassuhteen hoitamiseksi, eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille.

Verkkokauppa Kivuton Oy käsittelee sinun yhtiöllemme antamiasi henkilötietoja voimassa olevan lainsäädännön mukaan. Sinulla on oikeus tarkastaa rekisterissämme olevat tiedot henkilötietolain 26-28 §:n mukaisesti sekä vaatia virheellisen tiedon korjaamista lain 29 §:n mukaisesti.

2. Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan palvelun kautta osoitteesta www.kivutonverkkokauppa.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun olet tilaussivulla vahvistanut nämä sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen.

3. Hinnat

Veloitamme tuotteet tilaushetkellä voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja. Toimitusmaksut ilmoitetaan ja veloitetaan tilauksen yhteydessä sekä vahvistetaan tilausvahvistuksessa.

Pidätämme oikeuden kaupan perumiseen selkeiden hintavirheiden kohdalla, joissa hinta poikkeaa merkittävästi ja selkeästi tuotteen oikeasta hinnasta, ja asiakkaan voidaan olettaa ymmärtäneen virheen olemassaolo.

4. Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika vaihtelee varastotilanteen ja toimittajien toimituskyvyn mukaan. Tuotteiden arvioitu toimitusaika on nähtävillä tuotteittain tuoteselostuksen yhteydessä.

Pyrimme mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Mikäli toimitus viivästyy normaalista, ilmoittamaan siitä asiakkaillemme sähköpostitse taikka puhelimitse. Mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa, voi asiakas peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä sähköpostitse tilaus@kivuton.fi tai puhelimitse numeroon 044 700 7077 arkisin klo 8.00 -16.00 välillä. Myös Verkkokauppa Kivuton Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, jolloin rahat palautetaan asiakkaan pankkitilille.

Suurin osa tilauksista lähtee tilaajalle saman päivän aikana.

5. Toimitustavat ja toimituskulut

5.1. Toimitustavat

Posti - toimitus lähimpään postiin Itella Economy palveluna

Toimitetaan vastaanottajalle noudettavaksi Postin myymälään 1-3 työpäivän kuluessa.
Palveluun sisältyy sähköinen saapumisilmoitus tekstiviestinä.
Vastaanottaja saa tiedon saapuneesta lähetyksestä jopa saapumispäivänä ja voi noutaa sen heti.
Tarvittaessa noutamattomasta lähetyksestä muistutetaan sähköpostitse kaksi kertaa.
Palveluun sisältyy pitkä maksuton säilytysaika; saapumisviikko + 2 täyttä kalenteriviikkoa.

SmartPOST-paketti valitsemaasi noutopisteeseen

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Katso lähin pakettiautomaattisi tästä. Sinulle
ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen
kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Paketti noudetaan automaatista tai toimipaikasta teksiviestillä saapuvalla noutokoodilla. Muistatathan siis tarkistaa saapumisilmoituksesta paketin noutopaikan.

Maksimimitta SmarPOST-paketille on 60 x 36 x 60 cm. Jos paketti ei mahdu pakettiautomaattiin, paketti ohjataan automaattisesti lähimpään postitoimipaikkaan.

Pakettia säilytetään automaatissa 7 vrk sen saapumisesta.

Nouto myymälästä

Myymälä sijaitsee Joensuussa osoitteessa Reijolantie 1, 80330 Reijola.

Tilauksen voi noutaa MA - PE klo 8.00 - 20.00 ja LA klo 9.00 - 15.00.

Huom! Varaa mukaasi henkilöllisyystodistus tai tilauskuittisi tullessasi noutamaan tilauksesi.Kotiinkuljetus Itella Express Flex palveluna

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Kotiinkuljetuksen ehdot:
- tilauksen yhteydessä tulee antaa puhelinnumero, josta tilaajan tavoittaa

5.2 Toimituskulut

Toimituskulut on esitetty tämän sivun alussa taulukossa.

Postiennakkolisä on 5,90 euroa.

Yli 99 euron tilaus toimitetaan ilman toimituskuluja.

5.3. Toimitukset ulkomaille6. Maksutavat

Käytämme maksunvälityksessä Paytrail-maksupalvelua. Käytettävissäsi ovat Paytrailin kautta maksutavat kuten:
Paytrail-tili, kaikki kotimaiset verkkopankkipainikkeet, luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard (credit ja debit), Collector: lasku ja osamaksu (commerce.collector.se), joustoraha: lasku ja osamaksu (www.joustoraha.fi)

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Postiennakko

Kun valitset postiennakon, maksat tilauksesi vasta, kun noudat sen postista.

7. Palautusoikeus

7.1. Tilauksen tai sen osan peruuttaminen

Kuluttaja-asiakkaillamme on täysi kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutus- ja vaihto-oikeus. Voit peruuttaa tilauksesi tai osan siitä palauttamalla tuotteen, taikka ilmoittamalla siitä meille 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus koskee myös tarjoustuotteita. Palautuksesta ei peritä palautuskustannuksia, kun palautat tuotteen postin asiakaspalautus-palvelun kautta.

Peruutusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Huomioithan lisäksi, että palautettavien ruokapakkauksien tulee olla avaamattomia!

Edellä mainittu 14 päivän määräaika ei rajoita kuluttajansuojalain mukaista oikeutta tehdä virheilmoitusta tuotetta koskevan virheen johdosta.

Yritysasiakkaitten kohdalla noudatetaan kauppalain säännöksiä, eikä vastaavaa tilauksen peruutusoikeutta ole.

7.2. Viallisten tuotteiden palauttaminen taikka virheellisten toimitusten oikaisu ja reklamaatiot

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä taikka tuote on vioittunut, pyydämme ilmoittamaan siitä viipymättä meille joko sähköpostilla tilaus@kivuton.fi tai puhelimella numeroon 044 700 7077 arkisin klo 8.00-16.00 välillä.

Mikäli tilaamasi tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksen yhteydessä, tulee asiasta tehdä myös vahinkoilmoitus paketin noutopisteessä tai kotiinkuljetustapauksissa paketin tuojalle. Viallisten tuotteiden osalta palautukset ovat aina maksuttomia.

Kuluttaja-asiakkaidemme kohdalla noudatetaan kuluttajansuojalain säännöksiä reklamaatio-oikeudesta ja velvollisuudesta. Kuluttajalla on aina oikeus reklamoida virheestä kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta.

8. Palautusmenettely

Verkkokauppa Kivuton Oy:llä on postin kanssa asiakaspalautussopimus, jolloin palautettava tuote viedään postin toimipisteeseen ja palautukset ovat maksuttomia. Suosittelemme pyytämään postitoimipaikasta kuitin asiakaspalautuksesta.

Pyydämme palauttamaan tuotteet alkuperäisessä pakkauksessaan taikka muutoin hyvin pakattuna. Liitä palautettavaan tuotteeseen alkuperäinen pakkauslista/kuitti, johon täytät, haluatko vaihtaa tuotteen vai palauttaa sen kokonaan. Tarvitsemme myös tilinumerosi kauppahinnan tai sen erotuksen palauttamiseksi.

Rahat palautetaan ilmoitetulle pankkitilille jälkikäteen, viimeistään 30 päivän kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksenne.

9. Vastuu

Vastuumme yritysasiakkaitamme kohtaan rajoittuu virheellisten, viivästyneiden tai puuttuneiden tuotteiden hinnan palauttamiseen. Emme vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Sivumme voi sisältää linkkejä yhteistyökumppaniemme sivustoille. Emme vastaa tuotteiden valmistajien tai tuottajien internet-sivustojen tai niiden sisältämien tietojen oikeellisuudesta.

Vastuumme kuluttaja-asiakkaidemme osalta määräytyy kuitenkin kuluttajansuojalain säännösten mukaan.

10. Ylivoimainen este

Verkkokauppa Kivuton Oy ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevan toimintaamme haittaavan tai estävän seikan suoksi. Emme vastaa siitä, jos tilauksen perille tulo estyy tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.

11. Immateriaalioikeudet

Kaikki oikeudet sivustollamme olevaan materiaaliin (kuten tavaramerkit, tuotetiedot, kuvat, tekstit sekä muu aineisto) kuuluvat meille taikka yhteistyökumppaneillemme. Materiaalin kopioiminen tai käyttö ilman lupaamme muuhun kuin yksityiseen henkilökohtaiseen käyttöön on kielletty.

12. Yhteystiedot:

Verkkokauppa Kivuton
Jukolankatu 18
80160 Joensuu

Puhelinnumero 044 700 7077 arkisin klo 8.00 - 16.00

Sähköposti: tilaus@kivuton.fi

13. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa.

Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa tai saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.Rekisteriseloste kivuton.fi

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispvm: 16.06.2012

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Verkkokauppa Kivuton Oy, 2784557-2 

Yhteystiedot: Jukolankatu 18, 80160 Joensuu 

Muut yhteystiedot: kivuton.fi

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Nimi: Heikki Mäkimattila

Yhteystiedot: Jukolankatu 18, 80160 Joensuu 

Muut yhteystiedot: tilaus@kivuton.fi

3. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Asiakassuhteen hoitamiseksi

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilöiden

Etunimi
Sukunimi
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Kysytään tarpeellinen tieto edellisistä vaihtoehdoista.

6. Säännönmukaiset tietolähteet *

Asiakkaiden henkilökohtainen ilmoitus.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

A. Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja on valvotusti vain henkilökunnan käytössä.

B. ATK:lle talletetut tiedot
Tiedot säilytetään valvotussa atk-verkossa olevalla palvelimella sijaitsevassa tietokannassa ja ne ovat vain määriteltyjen asianomaisten verkkokäyttäjien saatavilla.

Kirjaudu sisään ja arvostele tuote.


ASIAKASPALAUTTEESTA POIMITTUJA

"Kivuttomasta saa aina ihanan empaattista ja yksilöllistä palvelua. Vuosia jo on koiraamme täällä käytetty eikä koskaan ole ollut mitään moitteen sijaa. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta, palvelusta jää aina hyvä mieli sekä koiralle että meille omistajille. Emme vaihda!" -   Nikitan "emäntä" 15.10.2015

"Hyvää, lämminhenkistä ja luotettavaa palvelua, vaikka olimmekin ylimääräisenä hoidettavana koiran loukkaantuessa. Rauhallinen ja asiantunteva kohtaaminen ja tuttu paikka tuo turvaa koiralle ja hätäisille omistajille. Olemme käyttäneet lääkäriasemaa vuosikausia laumamme hoidossa. Kiitos jälleen!"  -  Pia Sormunen 27.4.2017

"Erinomaista, ystävällistä palvelua. Ei ollut kiire, oli aikaa rapsutella koiraa ja vastata omistajansa kysymyksiin. Punkinestolääkkeistäkin oli aikaa keskustella vaikka siihen ei oltu varattu aikaa. Myös hoitaja oli ystävällinen. Kiitos."  -  Kirsi Sallinen / Venni 24.4.2017 

"Aina hyvää asiantuntevaa palvelua, jossa koirat huomioidaan yksilöllisesti, omistajaa unohtamatta. Kivuttomalla hoito jatkuu aina siitä mihin se viimeksi on jäänyt. Hoitosuhteen aikaisemmat tapahtumat otetaan aina huomioon ja muistetaan hienosti. Hoitotoimenpiteissä hoidettavaa kohdellaan arvostaen ja välittäen. Kiitos sekä hoitajille ja eläinlääkäreille."  -  Elli ja Martta 5.4.2017 

"Ihanaa palvelua ja lemmikit huomioonottavaa toimintaa taas kerran! Meidän kissat käy kyllä jatkossakin teillä hoidossa :) " -  Kissat rokotteella 10.10.2015

"Teillä kaikki toimii hyvin! Henkilökunta on ihana ! Tuntui, että teillä on aikaa tutkia eläinpotilasta kaikessa rauhassa, aivan kuin tämä olisi ainut potilaanne. Kiire on kaukana tutkimushuoneesta. Jatkossa tulen varmasti käyttämään palveluitanne ja suosittelen niitä muillekin ! "  -  Riitta ja Helmi 14.8.2015

"Kivuttoman porukka on kyllä aivan uskomattoman ihanaa! "potilas" tervehditään nimellä ja tunteella, hoidetaan huolella ja ammattitaidolla; potilaan "omaiselle" kerrotaan hoitotoimista Kivuttomassa, kotona ja jälkihoidosta, huomionarvoisista asioista jne. Voi kunpa näin hyvää palvelua ja hoitoa saisivat ihmisetkin omilla tohtoreillaan! OLETTE AIVAN USKOMATTOMAN AMMATTITAITOISIA JA HYVIÄ!!!! "  -  Maarit ja Reco 12.8.2015

"Kivuttoman henkilökunta on todella empaattista ja osaavaa. Paikalle on ilo tulla, kun potilasta kohdellaan lempeydellä ja ammattitaidolla kiirehtimättä, nimeltä puhutellen. Omistaja oli tässä tapauksessa potilasta hysteerisempi, kissalla ei mitään hätää ollut missään vaiheessa. Melkoisen ehdoton olen kisuni hoidon ja kohtelun suhteen, vain paras kelpaa, joten Kivuttoman palveluita käytän jatkossakin! " -  Tiina ja Oili-kissa 13.8.2015

"Teillä kaikki toimii hyvin! Henkilökunta on ihana ! Tuntui, että teillä on aikaa tutkia eläinpotilasta kaikessa rauhassa, aivan kuin tämä olisi ainut potilaanne. Kiire on kaukana tutkimushuoneesta. Jatkossa tulen varmasti käyttämään palveluitanne ja suosittelen niitä muillekin ! " -   Riitta ja Helmi 14.8.2015

"Suosittelen. Ajanvaraus on helppoa ja saimme ajan nopeasti. Kivuttoman ammattilaisilta saa asiantuntevaa apua lemmikin pulmiin ja vinkkejä hoitoon. Potilaan vointi oli jo seuraavana päivänä parempi :) "  -  Hellu ja Sipsukka 16.8.2015

"Siistit ja avarat tilat. Ammattitaitoinen henkilökunta. Kiireettömyyden tuntu ja kuunneltiin ja annettiin ohjeita kärsivällisesti. Suosittelen kaikille tätä paikkaa. Kohtuullinen veloitus ja viidestä tähdestä pitääkin maksaa. Kaikkea hyvää jatkossakin Kivuttoman henkilökunnalle !!! "  -  Liperiläinen 16.1.2016

"Olen vuoden aikana joutunut käyttämään iäkästä koiraani eläinlääkärissä useita kertoja. Palvelunne on erinomaista ja kohtaatte sekä eläimet että niiden omistajat aidosti ja ammattitaitoisesti. Vaikka välillä lemmikin koetulokset olisivat huonoja tai vointi heittelee, olemme aina lähteneet vastaanotoltanne hyvin ja luottavaisin mielin. Suuri kiitos teille hyvästä ja arvokkaasta työstä jota teette."  -  5.4.2016 

"Asiakaspalvelu erittäin ystävällistä, lääkäri selosti tarkasti eläimen vaivat ja mikä hoito on tähän sairauteen sopiva ja myös lääkitys. Samoin myös kotihoito-ohjeet kissalle ja jatkotilanteesta yhteyden ottaminen. Myös vastaanoton palvelu oli erittäin hyvää ja asiallista. "  -  Tapani Meriläinen 16.5.2016

"Vietimme päivän kivuttomalla tutkimuksissa ja nesteytyksessä. Kaikki sujui erinomaisesti, meistä huolehdittiin aidosti koko päivän ajan. Saimme kotiin perinpohjaiset hoito-ohjeet ja vielä peräänkin soitettiin kyselläkseen vointia. Kuten olen jo monelle kehunut, samanlaista hoitoa ei saa edes ihmisten yksityisestä sairaalasta. Erityiskiitokset asiantuntevalle eläinlääkärille Emilia Vanhalalle! "  -  Henna ja Vicky koira 8.8.2016

"Ongelmallinen tapaus: kissalla diabetes ja rauhoiteaineyliherkkyys ja hampaat pitäisi hoitaa. Kaikki sujui kuitenkin hienosti eikä kissa menehtynyt nukutukseen! Saimme perusteelliset ohjeet jatkohoitoa varten sekä suullisesti että kirjallisesti. Kiitos asiantuntevalle hammaslääkärille ja mukaville hoitajille! Tätä lääkäriasemaa leimaa hyvä ja välittävä ilmapiiri. "  -  Päivi Mähönen ja Maija-Kissa

"Kiitos eläinlääkäri Titta ja hoitaja Tanja seropi-Roposen leuan operoinnista! Huippuosaamista! Kiitos myös vastaanoton Minnalle! - Kiitokset lähettää Roponen itse, hänen tyttöystävänsä Martta, velipuoli Ike sekä edellämainittujen omistaja. "  -  Roposen leuan operointi

"Jr Lassi ja Risto kiittää ja kumartaa suden raateleman Lassin hoidosta Ell Mia-Liisa Aholaa ja kaikkia Lassin hoitoon osallistuneita henkilöitä. Lassi on toipunut ja haavat parantuneet hyvin. "   -   Risto Hirvonen 27.10.2016

"Kiitos hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta ja aiempien röntgenkuvien selventävästä konsultaatiosta Kirsi Mäkimattilalle, sekä lämpimät kiitokset myös näppärälle hoitajalle (nimi jäi kysymättä) joka neuvoi uudenlaisen ja pätevän kannuskynsien ja kynsien leikkuutavan :) Näin sitä vanha koiranomistajakin oppii koko ajan jotain uutta :D "  -  Satu 31.10.2016

"Kiitokset Kivuttoman väelle taas kerran hyvästä koiramme hoidosta! Koiria meillä on kolme ja jokaisen kohdalla hoito on aina ollut hyvää, asiantuntevaa ja arvostavaa niin terveystarkastusten, sairauksien kuin leikkausten kohdilla. Myös meitä ihmisiä on kohdeltu hyvin ja aina on uskaltanut kysyä kaikkea mieltä painavaa huolen päällä ollessa. "  -  Pia Sormunen ja Riitu, Pipsa ja Nuppu koirat