100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA | ENSITILAAJILLE -15% ALE | HOITOKOKEMUS 8000 LEMMIKISTÄ VUODESSA | SUOMEN SUURIN ERIKOISRUOKAVALIKOMA | HELPPO TILATA
100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA | ENSITILAAJILLE -15% ALE | HELPPO TILATA KÄNNYKÄLLÄ

Eläintohtori suosittelee

Yli 10 vuoden eläinlääkärikokemuksella hyväksi havaitut tuotteet.

Eläinlääkäriasema Eläintohtori Kivuttomalla olemme myyneet eläinlääkärituotteita yli 10 vuotta eli meillä on näistä tuotteista yli 10 vuoden kokemus käytännössä. Hoidamme eläinlääkäriasemalla yli 8000 potilasta vuodessa. Eläimistä suurin osa on koiria ja kissoja, mutta hoidamme myös paljon eksoottisia eläimiä. Meillä on Suomen suurin erikoisruokavalikoima.

Säästöpakkaus

Mitä enemmän ostat sitä enemmän säästät.

Säästöpakkaukset ovat kätevä tapa osaa kerralla enemmän ja halvemmalla kuin yksittäin. Joissakin tuotteissa saat samalla kätevämmän pakkauksen, jossa tuotteet on hyvä säilyttää ja käyttää.

Tuotteella 100% makutakuu

Voit palauttaa ruoan veloituksetta takaisin, jos se ei maistu.

Makutakuu tarkoittaa sitä, että jos ruoka ei maistu lemmikille, sen voi palauttaa ilmaiseksi takaisin meille. Makutakuu ei tarkoita siis sitä, että ruoka aina maistuu kaikille. Makutakuu kuitenkin helpottaa ja alentaa kynnystä kokeilla erilaisia ruokia, koska etukäteenhän on maistuvuutta lähes mahdoton arvioida.

Ruokabonustuote

Saat joka 10. tai 11. tuotteen ilmaiseksi.

Isoimmilla ruokamerkeillä on ruokabonusohjelmat, joilla saat joko joka 10. tai joka 11. tuotteen ilmaiseksi. Ilmainen bonustuote kertyy täysin automaattisesti järjestelmäämme eikä Sinun tarvitse huolehtia mistään. Ilmainen bonustuote lähetetään Sinulle automaattisesti, kun bonuskorttiin on kertynyt riittävä määrä ostoja. Lähetämme myös asiakkaalle aina ensimmäisen tilauksen yhteydessä oman bonuskortin, jolla voi itse kertymää seurata kotona.

Lemmikkisi hyvinvointipaketti

Hyvinvointipaketit lemmikkisi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Olemme koonneet valmiiksi käteviä hyvinvointipaketteja eri tarkoituksiin. Usein hyvinvointipaketti koostuu sairauden tukihoitoon tarkoitetuista kuivaruoasta, märkäruoasta ja täydennysrehusta. Olemme koostaneet myös perus hyvinvointiin tarkoitettuja paketteja kuten hamapaiden hoitoon, turkin hoitoon, kynsien hoitoon jne.