ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA | SUOMEN SUURIN ERIKOISRUOKAVALIKOIMA | ENSITILAAJILLE -15% ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ!
ENSITILAAJILLE -15% ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ

Eläintohtori Kivuton

Eläintohtori Kivuton on 100% suomalainen perheyritys ja eläinlääkäriasema, missä työskentelee useita eläinlääkäreitä ja eläintenhoitajia.

Hoidamme vuodessa 8 000 eläinpotilasta. Suurin osa on koiria ja kissoja, mutta meillä käy myös paljon muitakin pieneläimiä kuten kaneja, marsuja, frettejä, rottia, kilpikonnia, liskoja ja mikropossuja.

KIVUTON HOITOYMPYRÄ

Hyvinvointiin arjessa
Haluamme edistää lemmikin hyvinvointia myös ennen ja jälkeen eläinlääkärikäynnin. Ennaltaestävään terveydenhuoltoon kuuluu mm. hoitoneuvonta, rokotukset ja terveyskortti sekä terveystarkastukset. Eläinlääkärikäynnin jälkeen haluamme auttaa kaikissa toimenpiteissä kotona tarjoamalla kattavat kirjalliset kotihoito-ohjeet. Myymälästämme ja verkkokaupastamme löydät kaikki lemmikinhoitoon tarvittavat ruoat, lisäravinteet, hoitotuotteet ja tarvikkeet.

Ota yhteyttä
Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostilla ja ajanvarauksen voit tehdä kätevästi ympäri vuorokauden netissä. Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin joko puhelimitse tai sähköpostilla. Jos emme ehdi vastata puheluusi, voit pyytää meitä soittamaan takaisin. Ajanvarauksiin ja tiedusteluihin vastaavat hoitajat ja tehtyjen hoitojen kontrollointiin on puhelinajat suoraan eläinlääkäreille. Nyt voit jättää myös sähköisen yhteydenottopyynnön näiden sivujen kautta!

Sairauden kohdatessa

Oikean diagnoosin ja hyvän hoidon edellytyksenä on asiakkaan kuunteleminen. Varaamme jokaiselle asiakkaalle riittävästi aikaa hyvän hoidon toteutumiseksi. Soitamme kuulumiset seuraavana päivänä kaikille vaativissa leikkauksissa tai hoidoissa käyneille potilaille.

Yhdessä onnistumme

Hyvään hoitoon tarvitaan aina eläinlääkärihoidon lisäksi omistajan apua. Kaikki hoitotoimenpiteet suunnitellaan yhdessä lemmikin omistajan kanssa. Hoitosuunitelma ja kirjalliset kotihoito-ohjeet ovat tärkeä osa lemmikin kotihoitotoa ja hoidon onnistumista.

SINULLE JA LEMMIKILLESI

"Työssäni tärkeimmät asiat ovat aina olleet hyvä asiakaspalvelu ja
aito tahto eläimen hyvinvoinnin edistämiseen.


Reijolan nykyaikaisissa tiloissa pystymme antamaan Sinulle ja Lemmikillesi monipuolista sekä asiantuntevaa eläinlääkäripalvelua.

Tervetuloa!"

Kirsi Mäkimattila
Vastaava eläinlääkäri
ELL 1613

Eläintohtori Kivuton Oy
Y-tunnus 2081379-7