translation missing: fi.general.accessibility.skip_to_content
100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA SINUN JA LEMMIKKISI HYVINVOINTIIN - NOPEA JA LUOTETTAVA TOIMITUS - ILMAINEN PALAUTUS JA VAIHTO - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EURON TILAUKSIIN - YLI 3000 TUOTESUOSITTELUA - SUOMEN SUURIN ERIKOISRUOKAVALIKOIMA - RUOAT | TÄYDENNYSREHUT | LELUT | RAVINTOLISÄT | LUONTAISTUOTTEET | SUPERFOODIT | ELÄINTEN JA IHMISTEN HOITOTUOTTEET - HAEMME ELÄINLÄÄKÄRIÄ
100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA SINUN JA LEMMIKKISI HYVINVOINTIIN - YLI 3000 TUOTESUOSITTELUA - ILMAINEN PALAUTUS JA VAIHTO - HAEMME ELÄINLÄÄKÄRIÄ

Kotihoito-ohjeet

Kirjalliset kotihoito-ohjeet - osa jokaista eläinlääkärikäyntiä

Jokaiseen Kivuttoman eläinlääkärikäyntiin kuuluu olennaisena osana asiakkaalle annettavat kirjalliset kotihoito-ohjeet.

Kotiutuksen ja käynnin maksun yhteydessä hoitaja käy tärkeimmät hoito-ohjeet myös suullisesti läpi. Hoito-ohjeisiin kuuluu usein mm. ohjeistukset kotona annettavasta lääkityksestä. Maksusuorituksen jälkeen, kuittikopio kotihoito-ohjeineen lähtee automaattisesti sähköpostilla asiakkaalle, jos asiakas on ilmoittanut sähköpostiosoitteensa.

Käyntikertomus

Kirjallisten kotihoito-ohjeiden lisäksi eläinlääkäri kirjoittaa käynnin tiedot ylös niin sanottuun käyntikertomukseen. Asiakas saa myös käyntikertomuksen tiedot aina kirjallisesti mukaansa.

Kivuttoman käyntikertomus sisältää yleensä seuraavat asiat:

Esitiedot - Käynnin syy, oireet, hoitohistoria

Yleistutkimus - Perustutkimuksen tulokset, joka sisältää tunnustelun, kuuntelun, hengityksen ja näköhavainnot

Toimenpiteet - Tehdyt toimenpiteet

Diagnoosi - Tehdyt diagnoosit tai sen, että diagnoosia ei voida antaa

Hoito klinikalla - Eläinlääkäriasemalla annetun hoidon

Hoito kotona - Kirjalliset kotihoito-ohjeet

Käytetyt ja annetut lääkkeet

Kaikki eläinlääkärin antamat lääkitykset kirjataan ylös ja eritellään. Kirjallisten kotihoito-ohjeiden yhteyteen tulostuu myös erittelyt kaikista lääkkeistä - sekä klinikalla annetuista että mukaan myytävistä lääkkeistä. Kaikkiin kotona annettaviin lääkityksiin sisältyy aina myös kirjallinen anto-ohje.

Reseptit

Joitakin lääkkeitä määrätään reseptillä, jolloin asiakas joutuu ostamaan ne erikseen apteekista. Kaikki Kivuttomalla määrätyt reseptit tallentuvat automaattisesti Kivuttoman asiakastietojärjestelmään, mistä ne on helppo hakea myöhemmin uusimista tai muuta tarkistusta varten. Lue lisää lääkeresepteistä täältä.