translation missing: fi.general.accessibility.skip_to_content
100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA SINUN JA LEMMIKKISI HYVINVOINTIIN - NOPEA JA LUOTETTAVA TOIMITUS - ILMAINEN PALAUTUS JA VAIHTO - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EURON TILAUKSIIN - YLI 3000 TUOTESUOSITTELUA - SUOMEN SUURIN ERIKOISRUOKAVALIKOIMA - RUOAT | TÄYDENNYSREHUT | LELUT | RAVINTOLISÄT | LUONTAISTUOTTEET | SUPERFOODIT | ELÄINTEN JA IHMISTEN HOITOTUOTTEET - HAEMME ELÄINLÄÄKÄRIÄ
100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA SINUN JA LEMMIKKISI HYVINVOINTIIN - YLI 3000 TUOTESUOSITTELUA - ILMAINEN PALAUTUS JA VAIHTO - HAEMME ELÄINLÄÄKÄRIÄ

Potilastietojärjestelmä

Kivuton potilastietojärjestelmä

Jokaisesta asiakkaastamme tehdään oma potilaskortti ATK-järjestelmään. Potilaskorttiin tallentuu tiedot omistajasta ja lemmikistä sekä kaikista käynneistä klinikalla mm. digitaaliset röntgenkuvat tallentuvat potilaskortille. Järjestelmästä on myöhemmin helppo hakea kaikki asiakkaan aikaisemmat käynnit ja toimenpidetiedot.

Hoito- ja käyntihistoriaa voidaan käyttää hyväksi lemmikin myöhemmissä hoidoissa ja tietoja voidaan välittää esimerkiksi lähetteen yhteydessä muille eläinlääkärivastaanotoille. Teemme aktiivista yhteistyötä yliopistollisen eläinsairaalan sekä useiden erikoiseläinlääkäreiden kanssa ympäri Suomea.

Tulostamme mielellämme asiakkaalle hänen kaikkien klinikkakäyntien tiedot esimerkiksi potilaskertomuksen muodossa. Esimerkiksi meillä tehtyjen rokotusten ajankohdat on helppo ja nopea tarkistaa järjestelmästä. Kaikki eläimelle annetut lääkeet ja määrätyt reseptit on myös helppo tarkistaa.

Huom! Kaikki ohjelman tulosteet on saatavissa myös PDF-muodossa ja ne voidaan tarvittaessa lähettää asiakkaalle tai toiselle eläinlääkärille sähköpostin liitetiedostona.