ENSITILAAJILLE -15% ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ!
ENSITILAAJILLE -15% ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ!

Potilastietojärjestelmä

Kivuton potilastietojärjestelmä

Jokaisesta asiakkaastamme tehdään oma potilaskortti ATK-järjestelmään. Potilaskorttiin tallentuu tiedot omistajasta ja lemmikistä sekä kaikista käynneistä klinikalla mm. digitaaliset röntgenkuvat tallentuvat potilaskortille. Järjestelmästä on myöhemmin helppo hakea kaikki asiakkaan aikaisemmat käynnit ja toimenpidetiedot.

Hoito- ja käyntihistoriaa voidaan käyttää hyväksi lemmikin myöhemmissä hoidoissa ja tietoja voidaan välittää esimerkiksi lähetteen yhteydessä muille eläinlääkärivastaanotoille. Teemme aktiivista yhteistyötä yliopistollisen eläinsairaalan sekä useiden erikoiseläinlääkäreiden kanssa ympäri Suomea.

Tulostamme mielellämme asiakkaalle hänen kaikkien klinikkakäyntien tiedot esimerkiksi potilaskertomuksen muodossa. Esimerkiksi meillä tehtyjen rokotusten ajankohdat on helppo ja nopea tarkistaa järjestelmästä. Kaikki eläimelle annetut lääkeet ja määrätyt reseptit on myös helppo tarkistaa.

Huom! Kaikki ohjelman tulosteet on saatavissa myös PDF-muodossa ja ne voidaan tarvittaessa lähettää asiakkaalle tai toiselle eläinlääkärille sähköpostin liitetiedostona.