100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA | UUSILLE VERKKOKAUPPA-ASIAKKAILLE -15% ALE | ASIAKASPALVELU JA LIVECHAT MA-PE KLO 8-20 | PUHELIN 044 700 7077
100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA | UUSILLE ASIAKKAILLE -15% ALE | ASIAKASPALVELU JA LIVECHAT MA-PE KLO 8-20 | PUHELIN 044 700 7077

Tiedotteet

Kivuton Media uudistui 30.1.2018

Kivuton media uudistui - nyt kannattaa kirjautua kanta-asiakkaaksi ja saat -5% alennusta kaikista tuotteista!

Uudet toiminnot ja prannukset:

- Kanta-asiakasohjelma, jolla saa -5% lahjakortin, kun olet ostanut 500 eurolla tuotteita
- Oma valikoima -toiminto, jolla on helppo ja nopea tilata samoja tuotteita uudestaan esimerkiksi allergiaruokia
- Ulkoasuun merkittävä parannus - omat pääsivut verkkokaupalle, eläinlääkäriasemalle ja tieto&hoito-sivulle

Nyt rekisteröityminen kannattaa! Rekisteröitymällä sinusta tulee kanta-asiakas ja saat kerrytettyä ostoilla -5% alennuskoodisummaa. Eli kun olet ostanut 500 eurolla tuotteita, saat -5% alennukseen oikeuttava alennuskoodin. Rekisteröitymällä saat käyttöösi myös Oma valikoima -toiminnon, jolla Sinun on helppo tilata samoja tuotteita uudestaan ilman tuotehakuja. Rekisteröityneenä näet tilaushistoriasi sekä tekemiesi tilauksien tiedot, kuten tilauksen käsittelyn vaiheet ja seurantanumeron sekä voit kirjoittaa tuotearvosteluita. Suosittelemme lämpimästi rekisteröitymistä.

Huom!

Toivomme taas kerran palautetta uudistukseen liittyen - sivusto on laaja ja bugeja saattaa löytyä esimerkiksi linkeistä tms. Olemme erittäin kiitollisia sekä ruusuista että risuista.

 

Toimintakatkos kaupassa tiistaina 12.9.2017

 

Palvelintoimittaja Nebulan järjestelmissä ollut toimintahäiriö aiheutti verkkokaupassa toimintakatkoksen tiiastaina 12.9.2017 klo 01.00 - 21.00.

Kauppa oli pois toiminnasta kyseisen ajan.

Toimintahäiriö ei vaikuttanut millään tavalla asiakkaidemme tilauksiin tai tietoturvaan.

Kauppa toimii jälleen normaalisti. 

 

Otamme vastaan palautetta


Uudistamme kauppaa aktiivisesti koko syksyn 2017.

Pyrimme tekemään kaupasta mahdollisimman toimivan ja helpon käyttää kaikille asiakkaillemme.

Parannamme ulkoasua, toimintoja ja tuotetietoja.

Otamme erittäin mielellämme palautetta vastaan ihan kaikesta! 

Kiitos jo etukäteen.

 

Heikki Mäkimattila

Toimitusjohtaja

 

Oriolan järjestelmämuutos aiheuttaa viiveitä


Tavarantoimittajamme lääketukku Oriola on ottanut uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön, joka aiheuttaa viivästyksiä toimituksissa.

Viivästykset koskevat lähinnä hoitotuotteita.

Toimitusten normalisoitumisesta ei ole varmaa tietoa.

Ilmoitamme kaikille asiakkaillemme, joiden toimitukset viivästyvät  henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa asiakkaillemme.

 

Muutamme viestikäytäntöämme

 

 

Lähtimme eilen uutiskirjeen kaikille Eläintohtorin ja Verkkokaupan asiakkaille. Uutiskirje tullaan lähettämään noin 1-2 kertaa kuukaudessa ja sen sisältönä tulee olemaan asiaa sekä eläinlääkäriaseman asiakkaille että verkkokaupan asiakkaille.

 

Uutiskirje tulee sisältämään tietoa ajankohtaisista lemmikin hyvinvointiin liityvistä asioista, vuodenaikaan liittyvää ns. kauden tietoa sekä tietoa verkkokauppamme tuotteista.

 

Jos et halua uutiskirjettä, voit klikata uutiskirjeen alimmilta riveiltä linkkiä "Poistu listalta", jolloin kirjettä ei enää jatkossa sinulle lähetetä.

 

Jos et halua meiltä mitään asiakasviestintää, niin ilmoitathan siitä meille niin teemme siitä merkinnän asikasrekisteriimme. Huomioithan, että tässä tapauksessa et saa myöskään automaattisia rokotuskutsuja emmekä voi palvella sinua sähköpostitse emmekä tekstiviestein, jotka kummatkin ovat erittäin käytännöllisiä tapoja hoitaa monia eläinlääkärikäyntiin liittyviä asioita esimerkiksi laboratoriotuloksia, reseptiasioita jne. Automaattinen rokotuskutsukäytäntömme on ollut erittäin pidetty.

 

Eli jos haluat eläinlääkäriaseman rokotuskutsut ja asiakasviestit, niin voit klikata vain uutiskirjeestä "Poistu listalta" - tämä vaikuttaa vain uutiskirjeviestintään.

 

Suosittelemme lämpimästi uutiskirjeen tilaamista ja asikasviestintään suostumista. Uutiskirjeillämme pysyt ajan tasalla tärkeistä lemmikkien hyvinvointiin liittyvistä asioista sekä kunkin kauden ajahkohtaisuuksista. Luonnollisesti tätä kautta saat tietoosi myös kaikki hyvät tarjouksemme niin myymälässä kuin verkkokaupassakin.

 

Collector laskussa ollut virhe korjattu


Verkkokaupassa oli Collector-laskut estävä toimintohäiriö, joka on nyt korjattu.

Lämmin kiitos aktiiviselle asiakkaallemme, joka ilmoitti asiasta. Kiitos palautteesta!