translation missing: fi.general.accessibility.skip_to_content
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN | ELÄINLÄÄKÄREIDEN SUOSITTELEMA | 100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA | HOITOKOKEMUS YLI 8000 LEMMIKKISTÄ VUODESSA
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN | ELÄINLÄÄKÄREIDEN SUOSITTELEMA | 100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA | HOITOKOKEMUS YLI 8000 LEMMIKKISTÄ VUODESSA
Voita 1000 euron lahjakortti Voita 1000 euron lahjakortti

Osallistu kyselyyn ja voit voittaa 1000 euron lahjakortin verkkokauppaamme!

Kerro mitä teillä syödään ruoaksi ja voit voittaa 1000 euron lahjakortin. Voit myös osallistua arvontaan, vaikka sinulla ei ole lemmikkiä. Täytä viereinen lomake ja olet mukana arvonnassa! Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Arvonnan järjestäjä:

Arvonnan järjestää Kivuton Verkkokauppa.

Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan voi osallistua täyttämällä oheisen lomakkeen.

Arvonta-aika ja palkinto:

Arvonta-aika on 17.6.-31.8.2020

Arvonta suoritetaan 2.9.2020 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Henkilötietojen käsittely:

Osallistujien henkilötietoja käsitellään Verkkokauppa Kivuttoman rekisteriselosteiden tietosuojapolitiikan mukaisesti. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

Logot Logot

Yhteenvetoa vastauksista

tulokset tulokset

Arvonnan säännöt
Arvonnan järjestää Kivuton Verkkokauppa Oy

Kampanja-aika
Arvonnan kampanja-aika on 17.6.-31.8.2020

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 17.6.-31.8.2020 välisenä aikana kampanjasivulla. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinto
Arvonnan palkintona on 1000 euron lahjakortti Kivuttoman Verkkokauppaan. Arvonnan järjestäjä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Ellei voittajaa ole tavoitettu 2 viikon kuluessa osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta arvotaan toinen voittaja. Järjestäjä toimittaa palkinnon sähköpostitse. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

Henkilötiedot
Osallistujien antamia tietoja käytetään ainoastaan voittajan arvontaan ja palkintojen perille toimittamiseen sekä markkinointiviestintään. Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Muuta huomioitavaa
Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen.

© 2020 KIVUTON. Kaikki oikeudet pidätetään.