100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA | HOITOKOKEMUS YLI 8000 LEMMIKISTÄ VUODESSA | YLI 10000 TUOTETTA SINUN JA LEMMIKKISI HYVINVOINTIIN | YLI 8000 TUOTEARVOSTELUA | ASIAKASPALVELU JA LIVECHAT MA-PE KLO 8-20 | UUSILLE ASIAKKAILLE ENSIMMÄISESTÄ TILAUKSESTA -15% ALE | ILMAINEN PALAUTUS JA VAIHTO | EI MINIMITILAUSRAJAA
ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA | UUDELLE ASIAKKAALLE ENSITILAUKSESTA -15% ALE | ILMAINEN PALAUTUS JA VAIHTO | PUHELIN 044 700 7077
Voita 2000 euron lahjakortti Voita 2000 euron lahjakortti

Tilaa uutiskirje täyttämällä tietosi lomakkeeseen ja voit voittaa 2000 euron lahjakortin verkkokauppaamme!

Täytä lomake ja olet mukana arvonnassa! Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti arvonnan loputtua.

Arvonnan järjestäjä:

Arvonnan järjestää Kivuton Verkkokauppa.

Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan voi osallistua täyttämällä oheisen lomakkeen.

Arvonta-aika ja palkinto:

Arvonta-aika on 18.12.2020 - 28.2.2021

Arvonta suoritetaan 3.3.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonnan palkintona on 2000 euron lahjakortti Kivuttoman verkkokauppaan. Arvonnan järjestäjä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla voitosta.

Henkilötietojen käsittely:

Osallistujien henkilötietoja käsitellään Verkkokauppa Kivuttoman rekisteriselosteiden tietosuojapolitiikan mukaisesti. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

Logot Logot

Arvonnan säännöt
Arvonnan järjestää Kivuton Verkkokauppa Oy

Kampanja-aika
Arvonnan kampanja-aika on 18.12.2020 - 28.2.2021

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 18.12. - 28.2.2021 välisenä aikana kampanjasivulla. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinto
Arvonnan palkintona on 2000 euron lahjakortti Kivuttoman Verkkokauppaan. Arvonnan järjestäjä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Ellei voittajaa ole tavoitettu 2 viikon kuluessa osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta arvotaan toinen voittaja. Järjestäjä toimittaa palkinnon sähköpostitse. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

Henkilötiedot
Osallistujien antamia tietoja käytetään ainoastaan voittajan arvontaan ja palkintojen perille toimittamiseen sekä markkinointiviestintään. Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Muuta huomioitavaa
Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen.

© 2020 KIVUTON. Kaikki oikeudet pidätetään.