ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA | SUOMEN SUURIN ERIKOISRUOKAVALIKOIMA | ENSITILAAJILLE -15% ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ!
ENSITILAAJILLE -15% ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ
Tervehdys ja tervetuloa Kivuttomalle

Tervehdys ja tervetuloa Kivuttomalle

Minä olen Taru Wiik ja toimin hoitajana Eläintohtori Kivuttomalla. Aloitan kirjoittamaan tällä sivulla blogia klinikkamme ja verkkokauppamme arjesta. Tavoitteeni on kirjoittaa hauskaa sekä hyödyllistä tietoa asiakkaillemme sekä yleisemminkin eläinlääkäriseman tai verkkokaupan arjesta kiinnostuneille.

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja ehdotuksia kirjoituksieni aiheiksi. Niitä voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen: taruwiik@kivuton.fi

No niin, tästä se lähtee : ) Ensimmäinen aiheeni on hyvin käytännönläheinen - miten tulet Kivuttomalle eli eläinlääkärikäynnille kivuttomasti.

Tervetuloa Eläinlääkäriasema Eläintohtori Kivuttomalle

Saapuessasi klinikallemme pyydämme Sinua ilmoittautumaan aulamme tiskille. Saavuthan ilmoittautumaan ilman lemmikkiä mikäli lemmikkisi yskii, kutisee, oksentaa tai ripuloi. Kerrothan meille ilmoittautuessasi, tai aikaa varatessasi, mikäli lemmikkisi on arka tai aggressiivinen, niin osaamme ohjata teidät rauhallisempaan paikkaan odottamaan omaa vuoroanne.

Klinikallamme lemmikit tulee pitää kytkettyinä tai omissa kantokopissaan. Kissat ja sitä pienemmät lemmikit on hyvä nostaa lattiatasolta esimerkiksi odotusaulamme penkeille. Halutessanne voitte myös odottaa omaa vuoroanne tai esim. laboratoriotuloksia ulkona.

Ymmärrämme, että eläinlääkärikäynti voi olla todella stressaavaa omistajalle ja lemmikille, joten yritämme parhaamme mukaan tehdä käynnistänne mahdollisimman stressittömän ja Kivuttoman : )

Edellinen artikkeli Kennelyskä arjessa ja klinikalla
Seuraava artikkeli Harjoittelijamme ovat tulevia alan ammattilaisia

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua

*Pakollinen kenttä