ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA | SUOMEN SUURIN ERIKOISRUOKAVALIKOIMA | ENSITILAAJILLE -15% ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ!
ENSITILAAJILLE -15% ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ

Suomalainen yritys

KIVUTON koostuu kahdesta eri yrityksestä: eläinlääkäriasema Eläintohtori Kivuttomasta ja Verkkokauppa Kivuttomasta.

Eläinlääkäriasema sijaitsee Pohjois-Karjalassa Joensuun Reijollassa noin 8 km Joensuun keskustasta. Verkkokauppa Kivuttoman varasto sijaitsee Joensuun kaupungin alueella osoitteessa Jukolankatu 18. Yrityksissä työskentelee tällä yhteensä noin 50 ihmistä. Eläintohtori Kivuton on aloittanut toimintansa vuonna 2006 ja Verkkokauppa Kivuton vuonna 2015. KIVUTTOMAN slogani on: Sinun ja Lemmikkisi hyvinvointiin.

Eläintohtori suosittelee

Yli 10 vuoden eläinlääkärikokemuksella hyväksi havaitut tuotteet.

Eläinlääkäriasema Eläintohtori Kivuttomalla olemme myyneet eläinlääkärituotteita yli 10 vuotta eli meillä on näistä tuotteista yli 10 vuoden kokemus käytännössä. Hoidamme eläinlääkäriasemalla yli 8000 potilasta vuodessa. Eläimistä suurin osa on koiria ja kissoja, mutta hoidamme myös paljon eksoottisia eläimiä. Meillä on Suomen suurin erikoisruokavalikoima.

Säästöpakkaus

Mitä enemmän ostat sitä enemmän säästät.

Säästöpakkaukset ovat kätevä tapa osaa kerralla enemmän ja halvemmalla kuin yksittäin. Joissakin tuotteissa saat samalla kätevämmän pakkauksen, jossa tuotteet on hyvä säilyttää ja käyttää.

Tuotteella 100% makutakuu

Voit palauttaa ruoan veloituksetta takaisin, jos se ei maistu.

Makutakuu tarkoittaa sitä, että jos ruoka ei maistu lemmikille, sen voi palauttaa ilmaiseksi takaisin meille. Makutakuu ei tarkoita siis sitä, että ruoka aina maistuu kaikille. Makutakuu kuitenkin helpottaa ja alentaa kynnystä kokeilla erilaisia ruokia, koska etukäteenhän on maistuvuutta lähes mahdoton arvioida.

LEMMIKKISI TUKIHOITOPAKETTI

Tukihoitopaketit lemmikkisi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Olemme koonneet valmiiksi käteviä hyvinvointipaketteja eri tarkoituksiin. Usein hyvinvointipaketti koostuu sairauden tukihoitoon tarkoitetuista kuivaruoasta, märkäruoasta ja täydennysrehusta. Olemme koostaneet myös perus hyvinvointiin tarkoitettuja paketteja kuten hamapaiden hoitoon, turkin hoitoon, kynsien hoitoon jne.

Ruokabonustuote

Saat joka 10. tai 11. tuotteen ilmaiseksi.

Seuraavilla ruokamerkeillä on ruokabonusohjelma: Hill’s, Specific ja Virbac. Näiden merkkien normaalihintaiset tuotteet kerryttävät Sinulle automaattisesti ruokabonuksia. Saat ilmaisen bonusruoan automaattisesti bonuskortin täytyttyä.

Helppo uusintatilaus

Voit uusia vanhan tilauksesi helposti.

Suomen suurin erikoisruokavalikoima

Löydät meiltä laajan valikoiman erikoisruokia lemmikkisi hyvinvointiin.

LIVE CHAT

Kivuton LiveChat palvelee Sinua ja Lemmikkiäsi maanantaista perjantaihin klo 08:00 - 20:00

LiveChatissa autamme Sinua kaikissa verkkokauppaostamiseen liittyvissä asioissa. Vastaamme sekä tuotekyselyihin että verkkokaupan käyttämiseen liittyviin asioihin reaaliajassa.

PÄIVÄYS TARJOUKSET

Laatutuotteita joiden parasta ennen päiväys on lähellä tai se on jo mennyt. Näet jokaisen tuotteen tuotetiedoista parasta ennen päiväyksen. Toimitusaika kaikilla näillä tuotteilla on 1-3 arkipäivää.