- YLI 99€ TILAUKSEEN ILMAINEN TOIMITUS NOUTOPISTEISIIN
- YLI 199€ TILAUKSEEN ILMAINEN KOTIINKULJETUS
- ILMAINEN PALAUTUS JA YKSI ILMAINEN VAIHTO
- EI MINIMITILAUSRAJAA
- NOPEA TILAUSTEN JA PALAUTUSTEN KÄSITTELY
- OSTAMINEN EI EDELLYTÄ KIRJAUTUMISTA

- KAIKKI MATKAHUOLLON JA POSTIN TOIMITUSTAVAT
- LIVECHAT JA ASIAKASPALVELU MA-PE KLO 8-20

MAKSUTAVAT

KLARNA, KAIKKI VERKKOPANKIT, KAIKKI LUOTTOKORTIT, PAYTRAIL, MOBILEPAY, APPLEPAY, GOOGLEPAY, SHOPIFYPAY, OP LASKU,  PIVO, SIIRTO, PAYPAL, OSAMAKSU, WALLEY B2C, JOUSTO

Maksunvälittäjinä toimivat luotettavat Paytrail, Klarna, Paypal ja Shopify Pay.

TOIMITUSKULUT

0€ nouto verkkokaupan noutoautomaatista Joensuusta

4,99€ nouto Matkahuollon noutopisteestä tai automaatista

9,99€ Matkahuollon kotiinkuljetus

4,99€ nouto Postin noutopisteestä tai automaatista

9,99€ Postin kotiinkuljetus

0€ noutopisteeseen tai automaattiin, jos tilaus yli 99€

0€ kotiinkuljetus, jos tilaus yli 199€

 

ILMAINEN PALAUTUS TAI VAIHTO

Klikkaa tästä palautuslomake ja palautusohjeet 

HUOM! Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske avattuja hygieniatuotteita eikä alusvaatteita. Ensimmäinen vaihto on maksuton, jonka jälkeen seuraavista vaihdoista veloitetaan normaalit toimituskulut kumpaankin suuntaan.


TOIMITUSAJAT

PIKATOIMITUS 1-3 VRK (Erikoisruoat, maskit, verensokerituotteet, toipilastuotteet, osa leluista, suosituimmat tuotteet, päiväystuotteet, yleiset ja hyvällä saatavuudella olevat tuotteet.)

TILAUSTUOTE 1-14 VRK (Tarvittaessa tilattavat tuotteet, eivät varastossa, saatavuus voi vaihdella. Tilaamme tuotteita päivittäin ja usein tilaustuotteetkin voivat tulla meille jopa yhdessä päivässä. Usein saamme tilaustuotteetkin lähtemään viikon sisällä.)

HUOM! Jos tilauksessasi on tuotteita kahdella eri toimitusajalla, niin toimitus lähtee kokonaisuudessaan pidemmän toimitusajan mukaisesti. 

Suurimman osan tilauksista toimitamme 1-7 arkipäivässä. Toimitusaikaan voi vaikuttaa kuljetusyhtiöiden aikataulut ja noutopisteiden, maahantuojien sekä tuotteiden valmistajien toiminta. Pyrimme ilmoittamaan poikkeuksista toimitusaikaan heti, kun saamme siitä tiedon. 

 

Verkkopalvelun ja verkkokaupan omistaa Verkkokauppa Kivuton Oy (2784557-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille. Alaikäisille yksityishenkilöille myymme huoltajan suostumuksella. Pidätämme tapauskohtaisesti oikeuden olla toimittamatta tuotteita jälleenmyyjille.

Yrityksiä pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla, jolloin voimme sopia yrityshinnoittelusta ja yrityslaskutuksesta.

Paketti postiin tai postin noutopisteeseen   

Kaikki paketit - 5,99 EUR

Postipaketti pakettiautomaattiin - 5,99 EUR

Postin kotiinkuljetus (Kotipaketti) - 9,99 EUR

Matkahuolto Lähellä-paketti (Matkahuollot, R-kioskit jne.) - 4,99 EUR

Matkahuollon kotiinkuljetus (Kotijakelu) - 9,99 EUR

* Kotiinkuljetus Postin Kotipaketti-palveluna: Pienemmät lähetykset toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Suurin osa tuotteista postitetaan jo tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana päivänä. Tilaustuotteetkin pystymme usein toimittamaan saman viikon aikana.

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kansainvälisiä toimituksia emme toistaiseksi vielä tee.

Toimitustavat ovat: Postin postipaketti noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin tai Postin kotiinkuljetus, Matkahuollon tomitukset noutopisteisiin sekä Matkahuollon kotiinkuljetus.

Mikäli jotakin tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen.

Sinulla on 14 päivää aikaa tehdä ostopäätös. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on sinulle maksutonta.

Näin palautat tai vaihdat tuotteen:

1. Täytä palautuslomake huolellisesti ja laita se palautettavan paketin sisälle

2. Täytä asiakaspalautuskortti Postin/Matkahuollon toimipisteessä

3. Palautusosoite: Verkkokauppa Kivuton, Jukolankatu 18, 80160 Joensuu

4. Pyydä Postista tai Matkahuollosta kuitti palautuksesta

Virheellisiä tuotteita tai toimituksia koskevat reklamaatiot tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen tilaus@kivuton.fi tai puhelimitse numeroon 044 700 7077 arkisin klo 8-20.

Maksutavat

Luottokortit: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard and Debit MasterCard payment cards.

PayPal

Pivo

MobilePay

OP Siirto

Walley lasku- ja osamaksu

Walley Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Walley Laskulle saat korotonta maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Op Lasku

OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa.

Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan.

Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos saat useamman laskun samassa kuussa, maksat vain yhden tilinhoitomaksun. Tilinhoitomaksua ei veloiteta silloin, kun et saa laskua. Maksat siis vain OP Laskun käytöstä.

Voit halutessasi maksaa laskusta vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun. Erissä maksaessasi vuosikorko on 19,95 %.*

Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.

Klarna - Maksa myöhemmin tai Pilko laskut. 

Toimitus

Suurin osa tuotteista postitetaan jo tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

YKSITYISKOHTAISET TOIMITUSEHDOT

Seuraavia ehtoja sovelletaan Verkkokauppa Kivuton Oy:n ja sen asiakkaiden internetin kautta tapahtuvassa kaupankäynnissä (verkkokauppa).

Verkkokauppa Kivuton Oy:llä on oikeus muuttaa yksipuolisesti näitä yleisiä toimitusehtoja. Yhtiöllä ei kuitenkaan ole oikeutta yksipuolisesti muuttaa jo tilaamiesi tuotteiden toimitusehtoja. Jokaisen tilauksen yhteydessä sitoudut kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

1. Asiointi

Verkkokaupastamme tilaaminen ei edellytä asiakkaaksi rekisteröitymistä.

Tilauksen käsitteleminen ja toimittaminen edellyttävät nimen, osoitetietojen, puhelinnumeron sekä sähköpostisoitteen ilmoittamista.

Tilauksen yhteydessä annetut henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme asiakassuhteen hoitamiseksi, eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille.

Verkkokauppa Kivuton Oy käsittelee sinun yhtiöllemme antamiasi henkilötietoja voimassa olevan lainsäädännön mukaan. Sinulla on oikeus tarkastaa rekisterissämme olevat tiedot henkilötietolain 26-28 §:n mukaisesti sekä vaatia virheellisen tiedon korjaamista lain 29 §:n mukaisesti.

2. Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan palvelun kautta osoitteesta www.kivuton.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun olet tilaussivulla vahvistanut nämä sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen.

3. Hinnat

Veloitamme tuotteet tilaushetkellä voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja. Toimitusmaksut ilmoitetaan ja veloitetaan tilauksen yhteydessä sekä vahvistetaan tilausvahvistuksessa.

Pidätämme oikeuden kaupan perumiseen selkeiden hintavirheiden kohdalla, joissa hinta poikkeaa merkittävästi ja selkeästi tuotteen oikeasta hinnasta, ja asiakkaan voidaan olettaa ymmärtäneen virheen olemassaolo.

4. Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika vaihtelee varastotilanteen ja toimittajien toimituskyvyn mukaan. Tuotteiden arvioitu toimitusaika on nähtävillä tuotteittain tuoteselostuksen yhteydessä.

Pyrimme mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Mikäli toimitus viivästyy normaalista, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaillemme sähköpostitse taikka puhelimitse. Mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa, voi asiakas peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä sähköpostitse tilaus@kivuton.fi tai puhelimitse numeroon 044 700 7077 arkisin klo 8.00 -20.00 välillä. Myös Verkkokauppa Kivuton Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, jolloin rahat palautetaan asiakkaan pankkitilille.

Suurin osa tilauksista lähtee tilaajalle saman päivän aikana.

5. Toimitustavat ja toimituskulut

5.1. Toimitustavat

Posti - toimitus lähimpään postiin Postin pakettipalveluna

Toimitetaan vastaanottajalle noudettavaksi Postin toimipaikkaan 1-3 työpäivän kuluessa.
Palveluun sisältyy sähköinen saapumisilmoitus tekstiviestinä.
Vastaanottaja saa tiedon saapuneesta lähetyksestä jopa saapumispäivänä ja voi noutaa sen heti.
Tarvittaessa noutamattomasta lähetyksestä muistutetaan sähköpostitse kaksi kertaa.

Palveluun sisältyy maksuton säilytysaika; 7 vuorokautta.

Postipaketti valitsemaasi pakettiautomaattiin

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle
ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Paketti noudetaan automaatista tai toimipaikasta tekstiviestitse saapuvalla noutokoodilla. Muistatathan tarkistaa saapumisilmoituksesta paketin noutopaikan.

Maksimimitta Postipaketille on 60 x 36 x 60 cm. Jos paketti ei mahdu pakettiautomaattiin, paketti ohjataan automaattisesti lähimpään postitoimipaikkaan.

Pakettia säilytetään automaatissa 7 vrk sen saapumisesta.

Kotiinkuljetus Posti Kotipaketti -palveluna

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Kotiinkuljetuksen ehdot:
- tilauksen yhteydessä tulee antaa puhelinnumero, josta tilaajan tavoittaa

5.2 Toimituskulut

Toimituskulut on esitetty tämän sivun alussa taulukossa.

Yli 99 euron tilaus toimitetaan ilman toimituskuluja noutopisteeseen ja kotiinkuljetus on maksuton yli 199 euron tilauksissa.

5.3. Toimitukset ulkomaille

Toistaiseksi emme toimita ulkomaille.

6. Maksutavat

Käytämme maksunvälityksessä Paytrail-maksupalvelua. Käytettävissäsi ovat Paytrailin kautta maksutavat kuten:
Paytrail-tili, kaikki kotimaiset verkkopankkipainikkeet, luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard (credit ja debit), Walley: lasku ja osamaksu (www.walley.fi), Jousto: lasku ja osamaksu (www.jousto.com)

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Walley Lasku/Osamaksu

Walley Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Walley Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. 

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Walley Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Walley Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Walley Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Klarna 

Maksa myöhemmin

Pilko maksut

 

7. Palautusoikeus

7.1. Tilauksen tai sen osan peruuttaminen

Kuluttaja-asiakkaillamme on täysi kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutus- ja vaihto-oikeus. Voit peruuttaa tilauksesi tai osan siitä palauttamalla tuotteen, taikka ilmoittamalla siitä meille 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus koskee myös tarjoustuotteita. Palautuksesta ei peritä palautuskustannuksia, kun palautat tuotteen Postin tai Matkahuollon asiakaspalautus-palvelun kautta.

Peruutusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Huomioithan lisäksi, että palautettavien ruokapakkauksien tulee olla avaamattomia!

Edellä mainittu 14 päivän määräaika ei rajoita kuluttajansuojalain mukaista oikeutta tehdä virheilmoitusta tuotetta koskevan virheen johdosta.

Yritysasiakkaitten kohdalla noudatetaan kauppalain säännöksiä, eikä vastaavaa tilauksen peruutusoikeutta ole.

7.2. Viallisten tuotteiden palauttaminen taikka virheellisten toimitusten oikaisu ja reklamaatiot

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä taikka tuote on vioittunut, pyydämme ilmoittamaan siitä viipymättä meille joko sähköpostilla tilaus@kivuton.fi tai puhelimella numeroon 044 700 7077 arkisin klo 8.00-20.00 välillä.

Mikäli tilaamasi tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksen yhteydessä, tulee asiasta tehdä myös vahinkoilmoitus paketin noutopisteessä tai kotiinkuljetustapauksissa paketin tuojalle. Viallisten tuotteiden osalta palautukset ovat aina maksuttomia.

Kuluttaja-asiakkaidemme kohdalla noudatetaan kuluttajansuojalain säännöksiä reklamaatio-oikeudesta ja velvollisuudesta. Kuluttajalla on aina oikeus reklamoida virheestä kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta.

8. Palautusmenettely

Verkkokauppa Kivuton Oy:llä on Postin sekä Matkahuollon kanssa asiakaspalautussopimus, jolloin palautettava tuote viedään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen ja palautukset ovat maksuttomia. Suosittelemme pyytämään postitoimipaikasta kuitin asiakaspalautuksesta.

Pyydämme palauttamaan tuotteet alkuperäisessä pakkauksessaan taikka muutoin hyvin pakattuna. Liitä palautettavaan tuotteeseen alkuperäinen pakkauslista/kuitti, johon täytät, haluatko vaihtaa tuotteen vai palauttaa sen kokonaan. Palautuslomakkeen löydät myös täältä.

Rahat palautetaan jälkikäteen käyttämällesi maksutavalle, viimeistään 30 päivän kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksenne.

9. Vastuu

Vastuumme yritysasiakkaitamme kohtaan rajoittuu virheellisten, viivästyneiden tai puuttuneiden tuotteiden hinnan palauttamiseen. Emme vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Sivumme voi sisältää linkkejä yhteistyökumppaniemme sivustoille. Emme vastaa tuotteiden valmistajien tai tuottajien internet-sivustojen tai niiden sisältämien tietojen oikeellisuudesta.

Vastuumme kuluttaja-asiakkaidemme osalta määräytyy kuitenkin kuluttajansuojalain säännösten mukaan.

10. Ylivoimainen este

Verkkokauppa Kivuton Oy ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevan toimintaamme haittaavan tai estävän seikan suoksi. Emme vastaa siitä, jos tilauksen perille tulo estyy tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.

11. Immateriaalioikeudet

Kaikki oikeudet sivustollamme olevaan materiaaliin (kuten tavaramerkit, tuotetiedot, kuvat, tekstit sekä muu aineisto) kuuluvat meille taikka yhteistyökumppaneillemme. Materiaalin kopioiminen tai käyttö ilman lupaamme muuhun kuin yksityiseen henkilökohtaiseen käyttöön on kielletty.

12. Yhteystiedot:

Verkkokauppa Kivuton
Jukolankatu 18
80160 Joensuu

Puhelinnumero 044 700 7077 arkisin klo 8.00 - 20.00

Sähköposti: tilaus@kivuton.fi

13. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa.

Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa tai saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Rekisteriseloste kivuton.fi

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispvm: 16.06.2012

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Verkkokauppa Kivuton Oy, 2784557-2

Yhteystiedot: Jukolankatu 18, 80160 Joensuu

Muut yhteystiedot: kivuton.fi

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Nimi: Heikki Mäkimattila

Yhteystiedot: Jukolankatu 18, 80160 Joensuu

Muut yhteystiedot: tilaus@kivuton.fi

3. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Kivuton verkkokaupan asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. Kivuton verkkokaupalla ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvilla yhtiöillä on lisäksi oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten. Kivuton.fi-sivustolla käytetään evästeitä (eng. Cookies), joiden avulla sivustoa voidaan kehittää edelleen aiempaa käyttäjäystävällisemmäksi. Kivuton.fi-sivustolla evästeiden tehtävä on helpottaa, parantaa ja nopeuttaa asiointikokemusta. Evästeitä voidaan käyttää myös parempien tarjousten ja henkilökohtaisempien tuotesuositusten tarjoamiseksi asiakkaalle. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka kivuton.fi verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Osa Kivuton.fi sivuston sisällöstä saattaa edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet valmiilla oletusasetuksilla, mutta käyttäjä voi myös estää evästeiden käytön selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimesta palvelun käytön päätyttyä. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista löytyy selaimen valmistajan ohjeista.


5. Rekisterin tietosisältö

Henkilöiden

Etunimi
Sukunimi
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Kysytään tarpeellinen tieto edellisistä vaihtoehdoista.

6. Säännönmukaiset tietolähteet *

Asiakkaiden henkilökohtainen ilmoitus.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

A. Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja on valvotusti vain henkilökunnan käytössä.

B. ATK:lle talletetut tiedot
Tiedot säilytetään valvotussa atk-verkossa olevalla palvelimella sijaitsevassa tietokannassa ja ne ovat vain määriteltyjen asianomaisten verkkokäyttäjien saatavilla.