ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA | SUOMEN SUURIN ERIKOISRUOKAVALIKOIMA | ENSITILAAJILLE -15% ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ!
ENSITILAAJILLE -15% ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ

Canius Plus -tuotteen säilytys ja kuljetus

Canius Plus on ainutlaatuinen täydennysrehu koirille, joka sisältää koiraperäisillä maitohappobakteereilla (Proccanius®) hapatettua maitoa. Koiraperäiset maitohappobakteerit on hyväksytty EU:ssa teknologisena rehun lisäaineena.

Canius Plussan uudesta tuoteformulaatiosta saatavilla olevan säilyvyysdatan perusteella tuotteen laatu säilyy parhaiten, kun tuote säilytetään ja kuljetetaan kylmässä (2-8 °C). Tietojemme mukaan huoneenlämmössä tapahtuva säilytys tai kuljetus ei vaikuta tuotteen turvallisuuteen. Pitkäaikainen säilytys huoneenlämmössä kuitenkin vaikuttaa Proccanius®:een.

Vetcare ei suosittele Canius Plussan kuljettamista huoneenlämmössä (alle 25 °C). On kuitenkin mahdollista kuljettaa tuotetta huoneenlämmössä lyhyitä aikoja niin, että tuotteen laatu säilyy. Toistuvien (maksimissaan 2-3 kertaa) viikon pituisten huoneenlämmössä tapahtuvien kuljetusten jälkeen tuotetta voi edelleen turvallisesti käyttää. Optimaalisessa tilanteessa tuotteen annostelu tapahtuu 3 kuukauden sisällä toistuvien huoneenlämmössä tapahtuneiden kuljetusten jälkeen.

Jos Canius Plussaa myydään verkkokaupasta, on suositeltavaa ilmoittaa kuluttajalle tuotteen kestävän lyhytaikaista huoneenlämpökuljetusta. Pakkauksella ilmoitetaan vain tuotteen säilytysohje kylmässä.

Tilaa Canius Plus -tuotteita!