ENSITILAAJILLE -15% ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ!
ENSITILAAJILLE -15% ALE KAIKISTA TUOTTEISTA - KLIKKAA TÄSTÄ!

Sinun ja Lemmikkisi Hyvinvointiin 100% Suomalaista palvelua

Kivuton verkkosivusto on uudistunut 9.7.2019! 

Samat tutut tuotteet halvemmin hinnoin ja päivitetyin tiedoin uudessa käyttöliittymässä - toivottavasti tykkäät!

Vanhan kaupan tunnukset eivät valitettavasti toimi tässä uudessa kaupassa, mutta! Kirjautumalla ja luomalla uudet tunnukset tähän kauppaan, saat automaattisesti -5% alennuksen esimmäisestä tilauksestasi :)

Ruokabonukset vanhasta kaupasta siirtyivät automaattisesti tähän uuteen kauppaan, eli niiden kertymiseen uudistus ei vaikuttanut millään tavalla.

 

Mitkä asiat muuttuivat

Logo ja ulkoasu - Logomme uudistui yksinkertaisemmaksi ja koko sivuston ulkoasu uusittiin selkeämmäksi kokonaisuudeksi. Valikkoja parannettiin.

Haku - Uusi hakutoiminto näyttää heti hakutuloksia, kun kirjotat hakulaatikon kenttään tekstiä.

Tuoteversiot - vanhassa kaupassa oli päätuotteita, joilla oli tuoteversioita esimerkiksi heijastinliivi, johon jakautui yhdeksään eri kokoon. Nyt uudessa kaupassa jokainen tuote on erillinen oma tuotteensa. Tämän tarkoituksena on helpottaa ostamista, koska nyt jokaisen tuotteen voi lisätä suoraan ostoskoriin ilman tuoteversion valitsemista.

Tuotesuodatus ja tägit - kaikkiin tuotteisiin on nyt liitetty (tägätty) ominaisuuksia, joiden avulla tuotteita voidaan suodattaa ja hakea. Löydät tuotesivula vihreitä painikkeita esim. "Eläintohtori suosittelee", jota painamalla pääset kaikkiin kyseisiin tuotteisiin. Yhdessä uuden hakutoiminnon kanssa löydät tuotteita nyt paljon helpommin ja nopeammin! 

Kanta-asiakasohjelma - 500 euron kanta-asiakasohjelmaa ei enää tässä kaupassa ole. Olemme halpuuttaneet useiden tuotteiden hintoja ja pyrimme olemaan aina hinnallisesti kilpailukykyinen perushinnoiltamme ja erikoistarjouksin.

Vanhan kaupan tunnukset ja ostohistoria - käyttäjätunnukset, salasanat ja ostohistoriat eli vanhan kaupan tilitiedot eivät siirtyneet uuteen kauppaan vaan Sinun tulee tehdä uudet tunnukset tähän uuteen kauppaan. Vanhan kanta-asiakasohjelman korvaa uudessa kaupassa ensimmäisen tilauksen yhteydessä automaattinen -5% alennus. 

Puhelintilaukset ja postiennakko - toistaiseksi uudesta kaupasta ei voi tilata puhelimitse, mutta tämä toiminto on tulossa kyllä myöhemmin takaisin.

Kirjelähetykset - kirjelähetykset poistuvat myös toistaiseksi, mutta yritämme saada ne vielä takaisin mahdollisimman pian.