translation missing: fi.general.accessibility.skip_to_content
100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA SINUN JA LEMMIKKISI HYVINVOINTIIN - NOPEA JA LUOTETTAVA TOIMITUS - ILMAINEN PALAUTUS JA VAIHTO - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EURON TILAUKSIIN - YLI 3000 TUOTESUOSITTELUA - SUOMEN SUURIN ERIKOISRUOKAVALIKOIMA - RUOAT | TÄYDENNYSREHUT | LELUT | RAVINTOLISÄT | LUONTAISTUOTTEET | SUPERFOODIT | ELÄINTEN JA IHMISTEN HOITOTUOTTEET - HAEMME ELÄINLÄÄKÄRIÄ
100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA SINUN JA LEMMIKKISI HYVINVOINTIIN - YLI 3000 TUOTESUOSITTELUA - ILMAINEN PALAUTUS JA VAIHTO - HAEMME ELÄINLÄÄKÄRIÄ

Eläinvakuutukset

Eläintohtori Kivuton suosittelee eläinvakuutuksen ottamista eläinlääkärihoitojen varalle.

Meillä toimii suorakorvauspalvelut seuraavien vakuutusyhtiöiden kanssa:

LähiTapiola: Arkisin klo 9.00 - 17.00 välillä LähiTapiolan eläinvakuutusasiakkaan tarvitsee maksaa eläinlääkärikäynnistä vain omavastuu-osuus. Käytännössä palvelu etenee niin, että asiakas käy eläinlääkärin vastaanotolla ja ennen laskun maksua Eläintohtori Kivuton lähettää sähköisesti kaikki tarvittavat tiedot LähiTapiolaan. Korvauspäätös tulee sähköisesti yleensä muutamissa minuuteissa, jonka jälkeen asiakkaan tarvitsee maksaa vain omavastuu-osuus.

Huom! Korvauspäätöksen lähettäminen edellyttää LähiTapiolan vakuutusnumeroa, joka asiakkaan on hyvä pitää mukana eläinlääkärikäynnille tullessa.

IF-vakuutusyhtiö: Suorakorvauspalvelu palvelee viikon jokaisena päivänä klo 8-21 välillä. IFillä tarvitaan samoin vakuutusnumero korvauksen saamiseksi ja palvelu toimii muuten samalla tavalla kuin LähiTapiolan palvelu.

OP-POHJOLA

POHJANTÄHTI

AGRIAN suorakorvauspalvelu tulossa tänä keväänä.