translation missing: fi.general.accessibility.skip_to_content
100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA - HOITOKOKEMUS YLI 8000 ELÄINPOTILAASTA VUODESSA - PALVELUA & LAATUTUOTTEITA SINUN JA LEMMIKKISI HYVINVOINTIIN - ILMAINEN PALAUTUS JA VAIHTO - YLI 5000 TUOTEARVOSTELUA - SUOMEN SUURIN ERIKOISRUOKAVALIKOIMA - MASKIT, KÄSIDESIT, RAVINTOLISÄT JA VITAMIINIT IHMISILLE - ILMAINEN KAUPANPÄÄLLINEN YLI 120/150 EURON OSTOKSIIN - KLIKKAA TÄSTÄ
100% SUOMALAINEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMA JA VERKKOKAUPPA - YLI 5000 TUOTEARVOSTELUA - ILMAINEN KAUPANPÄÄLLINEN YLI 120/150 EURON OSTOKSIIN - KLIKKAA TÄSTÄ

Oma eläinlääkäri

Omalääkäri-periaate tarkoittaa Eläintohtori Kivuttomalla sitä, että asiakas saa itse valita hoitavan eläinlääkärin.

Omalääkäriyteen kuuluu myös se, että pyrimme aina automaattisesti ohjaamaan potilaan samalle lääkärille. Tavoitteenamme ovat pitkät ja luottamukselliset hoitosuhteet pennusta elinkaaren loppuun saakka.

Aina ei ole esimerkiksi akuuteissa tapauksissa mahdollista päästä omalle vakiolääkärille, mutta näissäkin tapauksissa potilastietojärjestelmämme pitää huolen siitä, että hoitohistoriaa voidaan käyttää hyväksi jokaisella käynnillä.

Potilastietojärjestelmäämme tehdään potilaskortti jokaisesta asiakkaasta. Järjestelmästä on helppo hakea tiedot kaikista käynneistä klinikalla. Esimerkiksi kaikki lemmikille annetut lääkitykset tallentuvat järjestelmään samoin digitaaliset röntgenkuvat ja laboratoriotutkimukset.